15 000 kr
rabatt

Från 304 900 kr eller 3 137 kr/mån

Från 266 558 kr efter 38 342 kr i klimatbonus

IONIQ plug-in - för större valmöjlighet

El när du väljer, bensin när du behöver

ioniq plug in (kopia)


  • Välj hur du vill köra i din vardag - eldrivet eller bensindrivet
  • Slipp välja mellan minskad miljöpåverkan och längre körsträckor
  • Har belönats med fem stjärnor och utsetts till säkrast i sin klass av Euro NCAP

Bygg din IONIQ plug-inAnmäl intresse

Det bra valet.

Hyundai arbetar målmedvetet för en säkrare vardag i trafiken och förutom att bygga smarta, elektrifierade och innovativa bilar så utrustar vi dem med den senaste säkerhetstekniken. Autobroms, filbytesvarnare och adaptiv farthållare är standard. Därför har Folksam utsett Hyundai IONIQ plug-in till ett ”Bra Val” när det kommer till bilsäkerhet.

När elen är slut tar bensinen vid.

Meningen vi aldrig trodde skulle skrivas. Nu kan du köra längre sträckor och samtidigt minska dina utsläpp. Möt bilen som drivs av både elmotor och bensinmotor och som enkelt laddas med en sladd till ett vanligt uttag. IONIQ är för dig som vill ha en elbil och samtidigt kunna ta dig dit du vill, hur långt bort det än är. Till stor del klarar sig bilen på endast el under vardagspendlingen, men när batteriet är slut tar bensinen vid och du kan lugnt köra vidare.

Ioniq hev highlightblocks28 compressor

SÄKERHET

Adaptiv farthållare

Den adaptiva farthållaren håller ett förbestämt avstånd till framförvarande fordon och anpassar bilens hastighet. I stadstrafik anpassar den avståndet efter fart. Efter stillastående aktiverar du funktionen igen med ett lätt tryck på gaspedalen.

Trotthetsvarnare

SÄKERHET

Trötthetsvarnare

Genom att analysera din styrning, hur bilen ligger i körfältet och körtiden, kan bilen upptäcka om din uppmärksamhet börjar brista och då varna om att det kanske är dags för en paus.

Ioniq hev highlightblocks27 compressor

SÄKERHET

Automatisk nödbromsassistans

Den automatiska nödbromsassistansen reagerar om ett annat fordon befinner sig på kollisionskurs. Först tänds en varningslampa, därefter hörs en varningssignal och slutligen bromsar bilen in själv.

Ioniq ncap compressor

SÄKERHET

Fem stjärnor och säkrast bland små familjebilar

Hyundai IONIQ har belönats med fem stjärnor av den oberoende trafiksäkerhetsorganisationen Euro NCAP. Dessutom har den utnämnts till den säkraste bland små familjebilar. Under de rigorösa testerna fick IONIQ toppbetyg i fyra kategorier: Skydd av vuxna, skydd av barn, fotgängarskydd och förarstödsystem. IONIQ levereras med en mängd säkerhetsfunktioner som standard, till exempel autobroms med kollisionsvarning, filhållningsassistans/-varning och adaptiv farthållare, så att förarna varken behöver kompromissa med miljövänlighet eller trygghet bakom ratten.

Ioniq hev highlightblocks26 compressor

SÄKERHET

Döda vinkeln-varning

Systemet varnar föraren för potentiell fara när det ligger fordon i den så kallade döda vinkeln, snett bakom bilen. Backradar känner av området bakom/bredvid bilen och ger en visuell varning i backspegeln samt en akustisk varning om föraren aktiverar blinkers i riktning mot fordonet i döda vinkeln.

Ioniq hev highlightblocks25 compressor

SÄKERHET

Filhållningsassistans

Filhållningsassistansen är utvecklad för att öka säkerheten. Om föraren byter fil utan att blinka, varnar det kamerabaserade systemet med ljud och symbol. Filhållningshjälpen kan ställas in i tre olika lägen - endast varning, mild styrhjälp eller aktiv styrhjälp.

Ioniq hev highlightblocks30 compressor

SÄKERHET

Krockkuddssystem

Systemet med sju krockkuddar består av dels sidokrockkuddar och krockgardiner som löper längs bilens båda sidor, dels av en knäkrockkudde på förarsidan.

Ioniq ev highlightblocks25 1 compressor

TEKNIK

Eco, Normal eller Sport

IONIQ plug-in erbjuder tre körlägen, Normal, Eco och Sport som erbjuder extra kraft under pedalen med ett vridmoment upp till 265 Nm.

Eco das dashboard ioniq

TEKNIK

ECO Driving Assistant System

Effektiv körning stöds av funktionen ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Navigationssystemet har utökade kartdata som används för att optimera batteriladdningen under färd baserat på höjdskillnader och ge energibesparande tips till föraren, t ex när det är lämpligt att släppa på gasen före hastighetsbegränsningar.

Ioniq qi platta hoover image

TEKNIK

Sladdlös laddning

Qi-platta för modern trådlös laddning av din mobiltelefon.

Ioniq smartkey hoover image

TEKNIK

SmartKey

Med ett nyckellöst låssystem blir körningen ännu lite smidigare. Starta bilen smidigt genom en knapptryckning istället, och spara tid på att slippa leta efter nyckeln i någon ficka eller väska.

Ioniq hev highlightblocks40

TEKNIK

Viktreducering och aerodynamik

Huv, baklucka och stora delar av hjulupphängningen är tillverkade i aluminium, vilket både håller ner vikten samt är rostfritt. Dessutom har formen på bilen även en prisbelönt aerodynamisk design. Tillsammans resulterar det i en lägre energiförbrukning.

Bygg din bil
Hyundai i30 teknik 300x300 apple carplay

TEKNIK

Apple CarPlay

Ta del av smidig uppkoppling och innovativ teknologi som gör livet enklare. Med Apple CarPlay™ kan du koppla upp din telefon för att ringa samtal, streama musik och använda olika navigationsappar på skärmen.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

8 ar batteri 5 ars garanti compressor

TEKNIK

Garanti

Du kan vara lugn. IONIQ plug-in skyddas av ett av marknadens bästa garantipaket. IONIQ plug-in täcks bland annat av Hyundais 5-års nybilsgaranti med fri körsträcka. Garantin för det högeffektiva LitiumJonPolymer-batteriet gäller i åtta år eller 200 000 km, beroende på vad som kommer först.

dragkrok-mindre-bild

Dragkrok till IONIQ?

Många av de som är intresserade av IONIQ frågar om möjlighet till dragkrok. Så hur är det med det?
Svaret är ja, en dragkrok får monteras på IONIQ hybrid och IONIQ plug-in från och med modellår 2018 (produktionsorder mot september 2017 och framåt). Tillåten dragvikt är 750 kg (max kultryck 40 kg) med bromsat släp.

Vilket paket väljer du?

Välj det utrustningspaket som passar dig bäst.


comfort-eco

Trend

IONIQ plug-in


- Automatisk klimatanläggning
- Backkamera
- Instrumentgrupp "Supervision"med 4.2" LCD-display
+ fler utrustningsdetaljer

Bygg bilen


premium-eco

Premium

IONIQ plug-in


- Döda vinkeln-varning
- Sladdlös Qi-mobilladdare
- Nyckellöst låssytem "Smartkey" med knappstart
+ fler utrustningsdetaljer

Bygg bilen


premium-eco-plus

PremiumPlus

IONIQ plug-in


- Läderklädsel
- Sportpedaler med metalldekor
- Elmanövrerad förarstol med minnesfunktion
+ fler utrustningsdetaljer

Bygg bilen

Anmäl intresse

*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och kontaktar dig så snart vi kan.

Batteri och laddning

Var och hur länge laddar du IONIQ plug-in?

Varje IONIQ plug-in får sin energi från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och kan laddas via en sladd och ett uttag. Bilarna är utrustade med vårt avancerade navigationssystem som inkluderar kategorin ”laddningsstation” i Point of Interest-menyn. Systemet hittar närmsta laddningsstation och guidar dig dit.
IONIQ plug-in kan laddas på alla offentliga laddningsstationer. Laddningstiden ligger på ungefär 4-5 timmar.

laddning

Vad tycker pressen om IONIQ?


"Den här hybriddrivlinan är riktigt bra!"

– Allt om Bilar


"Något som verkligen är en stor tumme upp - (Hyundai har) inte byggt något som ser ut som ett rymdskepp."

– Feber


"Utrustningen och priset är generöst i jämförelse med konkurrenter..."

– Motor Magasinet

"Så pigg, lätthanterad, komfortabel, rymlig och praktisk är nämligen IONIQ att den goa känslan infinner sig direkt."

– Karlskoga Kuriren

ioniq-plugin-front-image
+

Snygga LED-varselljus och luftgardin i hjulhus

Snygga LED-varselljus och luftgardin i hjulhus

IONIQ är byggd för maximal effektivitet. Luftmotståndet har reducerats och turbulenseffekter minskats genom att luftintag vid varselljusen styr in luft i hjulhusen som bildar en luftgardin över framhjulen. Konstruktionen är genomtänkt i minsta detalj.

Ioniq ev highlightblocks02
+

Led strålkastare

Led strålkastare

De snygga stålkastarna använder flera Led-projektrorer för att avge både högt och lågt ljus. LED-lampor både ljusare och mer energieffektiva än konventionella lampor.

Highlight led headlamps
ioniq-plug-in-rear-image
+

LED-Bakljusgrupp

LED-Bakljusgrupp

IONIQ plug-in kombinerar LED-baklyktor som är ljusare, använder mindre energi och förstärker IONIQ's snygga gestalt med konventionella baklyktor som tydligt signalerar till bakomvarande trafik.

Highlight rear combinationlights
+

Sportig design och utmärkande detaljer

Sportig design och utmärkande detaljer

Baktill domineras designen av starka horisontella element som betonar den sportiga formen med blå detaljer som är utmärkande för IONIQ.

Highlight blaaccent
+

Integrerad bakspoiler

Integrerad bakspoiler

IONIQ plug-ins integrerade bakspoiler minimerar turbulens och luftmotstånd samtidigt som den ökar kraften nedåt vilket skapar en mer stabil körupplevelse.

Highlight integrerad bakspoiler

Snygga LED-varselljus och luftgardin i hjulhus

IONIQ är byggd för maximal effektivitet. Luftmotståndet har reducerats och turbulenseffekter minskats genom att luftintag vid varselljusen styr in luft i hjulhusen som bildar en luftgardin över framhjulen. Konstruktionen är genomtänkt i minsta detalj.

Ioniq ev highlightblocks02

Led strålkastare

De snygga stålkastarna använder flera Led-projektrorer för att avge både högt och lågt ljus. LED-lampor både ljusare och mer energieffektiva än konventionella lampor.

Highlight led headlamps

LED-Bakljusgrupp

IONIQ plug-in kombinerar LED-baklyktor som är ljusare, använder mindre energi och förstärker IONIQ's snygga gestalt med konventionella baklyktor som tydligt signalerar till bakomvarande trafik.

Highlight rear combinationlights

Sportig design och utmärkande detaljer

Baktill domineras designen av starka horisontella element som betonar den sportiga formen med blå detaljer som är utmärkande för IONIQ.

Highlight blaaccent

Integrerad bakspoiler

IONIQ plug-ins integrerade bakspoiler minimerar turbulens och luftmotstånd samtidigt som den ökar kraften nedåt vilket skapar en mer stabil körupplevelse.

Highlight integrerad bakspoiler

DELA DEN HÄR BILEN

Specifikationer

Välj modell

Prislista - IONIQ plug-in

Modell

Motor

Växellåda

Utrustningspaket

Pris

IONIQ plug-in

1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)/4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem

Automat

IONIQ plug-in Trend

304 900 kr

319 900 kr

IONIQ plug-in

1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)/4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem

Automat

IONIQ plug-in Premium

324 900 kr

339 900 kr

IONIQ plug-in

1.6 (105 hk) + Elmotor (60.5 hk)/4-cylindrig bensinmotor & Elektrisk (AC) synkronmotor, Hybridsystem

Automat

IONIQ plug-in Premium Plus

344 900 kr

359 900 kr

Visa alla priser

Undrar du något?

Vill du få hjälp att välja utrustningspaket eller få svar på knepiga frågor?

Vi finns i chatten till höger eller i nedan kanaler kl 8-18 på vardagar för att hjälpa till!

Eller besök din Hyundaihandlare för att få veta mer.

Hitta Hyundaihandlare

Kontakta oss på kundservice@hyundai.se eller 020-677 677

Sveriges mest generösa garantipaket.

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har förmodligen marknadens hårdaste kvalitetskontroller, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

Garantin för det högeffektiva LitiumJonPolymer-batteriet gäller i åtta år eller 200 000 km, beroende på vad som kommer först.

8 års batterigaranti

  • 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
  • 5 års Vägassistans
  • 5 års Lackgaranti
  • 3 års Vagnskadegaranti
  • 12 års Garanti mot genomrostning
  • 8 års Batterigaranti

Läs artiklarna om IONIQ på Hyundai Magazine.

Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se